fbpx
Select Page

VÅGN OP TIL FUGLEFLØJT UNDER ÅBEN HIMMEL

@irila_b
@hrask
DCIM100MEDIADJI_0029.JPG
andreashsloth-Rønbjerg-2-1030x773
dannijakobsen_d64-Rønbjerg-tag-janmn76-på-billeder-1030x1030
krabbefiskeri-1030x773
himmerlands-vestkyst-aaben-himmel-1-1030x579
jakoboutzen-Hvalpsund-1030x1030
thedanishsummerhouse-Ertebølle-skal-tagges-ved-brug-1030x773
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden. Og efter en dag med masser af aktiviteter er der garanti for naturlig træthed – og vælger I at sove enten i shelter eller på campingplads i enten egen campingvogn, telt eller campinghytte, så vil I vågne op til fuglefløjt og fuld af energi til dagens oplevelser.

Det er en perfekt måde at udforske den rige natur på – at kombinere afslapning og aktiviteter med overnatning på de familievenlige campingpladser langs Himmerlands Vestkyst – Ertebølle Strand Camping, Myrhøj Campingog Hvalpsund Familie Camping. Med pladserne som base er du placeret på bedst mulig vis – nemlig omfavnet af de kendetegnende naturoplevelser Himmerlands Vestkyst står for. Du kan være sikker på, at der er noget for enhver smag, og opleve strækningen i sit helt eget tempo – uanset om du er til mental opladning på sandstranden i Hvalpsund, gåture langs kysten i Ertebølle efter fund fra stenalderen, action og mountainbiking i Uhrehøje Plantage, kite- og windsurfing ved Trend Strand – Cold Hawaii’s lillebror, eller om du vil mærke vindens sus langs Limfjorden i vandrestøvler, svinge fiskestangen efter havørreder i Hvalpsund, eller noget helt andet. Campingpladserne danner den perfekte platform for at udforske disse fantastiske områder der byder store som små til uforglemmelige ferieoplevelser.

For flere overnatnings muligheder tjek temaet, sulten eller træt, på VisitVesthimmerlands hjemmeside ud.

Find mere inspiration til din ferie langs Himmerlands Vestkyst

90 km. Limfjord

Kulinariske oplevelser

Tårnhøj råvarekvalitet og adskillige dygtige køkkener til at servere herlighederne for dig gør Himmerlands Vestkyst til et oplagt rejsemål for eventyrlystne gastronauter.

Børneoplevelser

Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

Maritim stemning

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

 

 

Oplevelser for alle

Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

Natur oplevelser

Frisk luft, sol på næsen og rødmen i kinderne. Hvor vidunderligt er det ikke, at de smukkeste oplevelser som regel er ganske gratis? Her er fem idéer til skønne naturoplevelser, du aldeles kvit og frit kan tage hjem fra dit besøg ved Himmerlands Vestkyst.

Camping

Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden.

Aktiv ferie

Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

24 timer på Himmerlands vestkyst

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

Muslingebyen

Navnet ’’Løgstør’’ nævnes første gang i år 1514, men i de senere år er byen også kendt under navnet Muslingebyen pga. sin centrale placering i Limfjordens muslingekultur. Byen har en rig historie og et spændende købstadsmiljø.

Livø

Effektivt afskærmet fra den nærmeste landevej af 4-5 km himmelblå limfjordsbølger gemmer en af himmerlandskystens bedst bevarede hemmeligheder sig. Der er ingen biler på Livø, og øens jordbrug drives 100 % økologisk. Tag og over og lad skægget stå i en weekends penge, og lad roen og velværen sænke sig over familien.

Fra istid til nutid

Vesthimmerlands natur- og kulturlandskaber giver et enestående indblik i Danmarks historie gennem 55 mio. år. Fra fossiler over stenalderkulturer og vikingeborge til middelalderklostre og 1800-tals-herregårde.

Strande

90 km vestvendt kystlinje giver rig mulighed for at hive et par dage ud af feriekalenderen til at slikke sol på stranden, mens ungerne bader og leger i sandet.