fbpx
Select Page

Skivum er et lille samfund midt imellem Aars, Hornum og Nibe. Skivum er indbegrebet af nærhed og omsorg for hinanden – der er mange aktiviteter for både store og små!  

Skivum ligger tæt på fantastisk natur – tag en tur i Skivum Krat med Højris Mølle, Sønderlund med udsigten til Ådalen og Halkjær bredning.


Skivum har et fantastisk dejligt forsamlingshus, der danner ramme om mange fælles aktiviteter for både store og små. Desuden har vi en fælles aktivitetsplads med fitnessmaskiner, Islænderovalbane, legeplads med tilhørende pavillon og udendørs forsamlingshus, hvor man kan holde sommerfester.

  Udforsk en anden landsby

  Klik, Træk og Zoom: Få et overblik over Vesthimmerland

  Udforsk en anden landsby

  Brug 2 fingre for at navigere på kortet

  Map with ID 6 not found

  Find mere inspiration til din ferie langs Himmerlands Vestkyst

  90 km. Limfjord

  Kulinariske oplevelser

  Tårnhøj råvarekvalitet og adskillige dygtige køkkener til at servere herlighederne for dig gør Himmerlands Vestkyst til et oplagt rejsemål for eventyrlystne gastronauter.

  Børneoplevelser

  Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

  Maritim stemning

  90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

   

   

  Oplevelser for alle

  Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

  Natur oplevelser

  Frisk luft, sol på næsen og rødmen i kinderne. Hvor vidunderligt er det ikke, at de smukkeste oplevelser som regel er ganske gratis? Her er fem idéer til skønne naturoplevelser, du aldeles kvit og frit kan tage hjem fra dit besøg ved Himmerlands Vestkyst.

  Camping

  Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden.

  Aktiv ferie

  Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

  24 timer på Himmerlands vestkyst

  90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

  Muslingebyen

  Navnet ’’Løgstør’’ nævnes første gang i år 1514, men i de senere år er byen også kendt under navnet Muslingebyen pga. sin centrale placering i Limfjordens muslingekultur. Byen har en rig historie og et spændende købstadsmiljø.

  Livø

  Effektivt afskærmet fra den nærmeste landevej af 4-5 km himmelblå limfjordsbølger gemmer en af himmerlandskystens bedst bevarede hemmeligheder sig. Der er ingen biler på Livø, og øens jordbrug drives 100 % økologisk. Tag og over og lad skægget stå i en weekends penge, og lad roen og velværen sænke sig over familien.

  Fra istid til nutid

  Vesthimmerlands natur- og kulturlandskaber giver et enestående indblik i Danmarks historie gennem 55 mio. år. Fra fossiler over stenalderkulturer og vikingeborge til middelalderklostre og 1800-tals-herregårde.

  Strande

  90 km vestvendt kystlinje giver rig mulighed for at hive et par dage ud af feriekalenderen til at slikke sol på stranden, mens ungerne bader og leger i sandet.