Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_admin_bar_init' not found or invalid function name in /var/www/himmerlandsvestkyst.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
meetthelocals-osterbolle - Himmerlands Vestkyst
Select Page

Østerbølle er en landsby, hvor sammenhold og godt naboskab er rigtig vigtigt. Det ses hvert år til sommerfesten, hvor alle de lokale mødes til en weekend fuld af leg og konkurrencer. Weekenden står blandt andet på forskelligt boldspil, heste- og cykelringridning, havetraktortræk, gudstjeneste, kagekonkurrence og ikke mindst en masse hygge med blandt andet fællesspisning. 

Foruden sommerfesten, er byens beboere gode til at mødes og tilbringe en dag eller aften sammen, om det er vandreture, cykelture eller sangaftener i klubhuset. Byens klubhus bliver flittigt brugt til diverse arrangementer og er samlingspunkt for alle – gamle som unge.

I byen hjælper man hinanden, om det er til sommerfesten, rengøring af byens gader eller renovering af klubhuset, der er altid en hjælpende hånd at finde. 

Ved klubhuset afholdes der også hvert år Sankt Hans, hvilket den engageret beboerforening står for. Her er grillen tændt og alle medbringer sin egen mad. Aftenen er fuld af hyggeligt samvær, hekse konkurrence og snobrød over bål.

Desuden, er der et stykke udenfor byen en fantastisk tidslomme; resterne af en 2000 år gammel landsby i et fredet område. Sammensunkne rester af de originale husvægge er i dag at se som jordvolde. Jernalderlandsbyen har haft 16 langhuse og 3 udhuse. Det at man kan gå rundt imellem de mange huse, giver en fantastisk oplevelse af hvordan det har set ud tilbage i tiden hvor mennesker og dyr boede under samme tag. 

Udforsk en anden landsby

Klik, Træk og Zoom: Få et overblik over Vesthimmerland

Udforsk en anden landsby

Brug 2 fingre for at navigere på kortet

Map with ID 6 not found

Find mere inspiration til din ferie langs Himmerlands Vestkyst

90 km. Limfjord

Kulinariske oplevelser

Tårnhøj råvarekvalitet og adskillige dygtige køkkener til at servere herlighederne for dig gør Himmerlands Vestkyst til et oplagt rejsemål for eventyrlystne gastronauter.

Børneoplevelser

Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

Maritim stemning

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

 

 

Oplevelser for alle

Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

Natur oplevelser

Frisk luft, sol på næsen og rødmen i kinderne. Hvor vidunderligt er det ikke, at de smukkeste oplevelser som regel er ganske gratis? Her er fem idéer til skønne naturoplevelser, du aldeles kvit og frit kan tage hjem fra dit besøg ved Himmerlands Vestkyst.

Camping

Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden.

Aktiv ferie

Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

24 timer på Himmerlands vestkyst

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

Muslingebyen

Navnet ’’Løgstør’’ nævnes første gang i år 1514, men i de senere år er byen også kendt under navnet Muslingebyen pga. sin centrale placering i Limfjordens muslingekultur. Byen har en rig historie og et spændende købstadsmiljø.

Livø

Effektivt afskærmet fra den nærmeste landevej af 4-5 km himmelblå limfjordsbølger gemmer en af himmerlandskystens bedst bevarede hemmeligheder sig. Der er ingen biler på Livø, og øens jordbrug drives 100 % økologisk. Tag og over og lad skægget stå i en weekends penge, og lad roen og velværen sænke sig over familien.

Fra istid til nutid

Vesthimmerlands natur- og kulturlandskaber giver et enestående indblik i Danmarks historie gennem 55 mio. år. Fra fossiler over stenalderkulturer og vikingeborge til middelalderklostre og 1800-tals-herregårde.

Strande

90 km vestvendt kystlinje giver rig mulighed for at hive et par dage ud af feriekalenderen til at slikke sol på stranden, mens ungerne bader og leger i sandet.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_admin_bar_render' not found or invalid function name in /var/www/himmerlandsvestkyst.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287