Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_admin_bar_init' not found or invalid function name in /var/www/himmerlandsvestkyst.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
meetthelocals-hvalpsund - Himmerlands Vestkyst
Select Page

Havnelandsbyen er omkranset af den skønneste natur. Med sin placering på den sydlige del af Himmerlands vestkyst spiller fjorden en stor rolle i byen. Derfor er det også havnen som er hele byens omdrejningspunkt. Her er noget for enhver sjæl – unge som gamle. 

På havnen er der mulighed for krabbefiskeri fra flydebroen. Der er multibane og stor legeplads for børnene, mange lækre spisesteder med masser af fisk og et forfriskende ishus som har direkte udsigt til strand, fjord og færge. Fra havnen kan man krydse fjorden til Sundsøre, med færgen som sejler hver halve time hele året rundt. 

Naturen i og omkring Hvalpsund rummer det hele; skov, fjord, sø og skøn badestrand. Derfor er det som feriegæst i landsbyen nemt altid at kunne nyde naturen, uanset hvad ens præference er. Der kan blandt andet tilbringes en dag på Hvalpsund Golf Club, hvor der kan spilles golf på baner med både 9 og 18 huller. Foruden en dag på golfbanen, er der også mulighed for at bruge en dag med fiskestang og snøre i fiskeriets verden. Fiskegaardens put and take fiskesøer er fuld af blandt andet regnbue-, bæk- og kildeørreder, i den store sø er der ingen begrænsning på hvor mange fisk man må fange. Så er man en haj til at fiske, kan aftensmaden nemt fanges her. 

Efter at familien i videoen har tilbragt deres ferie i Hvalpsund er anmeldelsen klar: 

”Det er et helt fantastisk dejligt sted at holde ferie” – June Scharbau, tilflytter og turist. 

Oplev også:

  • Ankeret på Hvalpsund Havn
  • Naturstien Nibe Hvalpsund

Udforsk en anden landsby

Klik, Træk og Zoom: Få et overblik over Vesthimmerland

Find mere inspiration til din ferie langs Himmerlands Vestkyst

90 km. Limfjord

Kulinariske oplevelser

Tårnhøj råvarekvalitet og adskillige dygtige køkkener til at servere herlighederne for dig gør Himmerlands Vestkyst til et oplagt rejsemål for eventyrlystne gastronauter.

Børneoplevelser

Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

Maritim stemning

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

 

 

Oplevelser for alle

Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

Natur oplevelser

Frisk luft, sol på næsen og rødmen i kinderne. Hvor vidunderligt er det ikke, at de smukkeste oplevelser som regel er ganske gratis? Her er fem idéer til skønne naturoplevelser, du aldeles kvit og frit kan tage hjem fra dit besøg ved Himmerlands Vestkyst.

Camping

Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden.

Aktiv ferie

Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

24 timer på Himmerlands vestkyst

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

Muslingebyen

Navnet ’’Løgstør’’ nævnes første gang i år 1514, men i de senere år er byen også kendt under navnet Muslingebyen pga. sin centrale placering i Limfjordens muslingekultur. Byen har en rig historie og et spændende købstadsmiljø.

Livø

Effektivt afskærmet fra den nærmeste landevej af 4-5 km himmelblå limfjordsbølger gemmer en af himmerlandskystens bedst bevarede hemmeligheder sig. Der er ingen biler på Livø, og øens jordbrug drives 100 % økologisk. Tag og over og lad skægget stå i en weekends penge, og lad roen og velværen sænke sig over familien.

Fra istid til nutid

Vesthimmerlands natur- og kulturlandskaber giver et enestående indblik i Danmarks historie gennem 55 mio. år. Fra fossiler over stenalderkulturer og vikingeborge til middelalderklostre og 1800-tals-herregårde.

Strande

90 km vestvendt kystlinje giver rig mulighed for at hive et par dage ud af feriekalenderen til at slikke sol på stranden, mens ungerne bader og leger i sandet.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_admin_bar_render' not found or invalid function name in /var/www/himmerlandsvestkyst.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287