fbpx
Select Page

HIMMERLANDSK “FITNESS”

jenny_a.panayotov-Trend-2-1030x773
andreashsloth-Rønbjerg
14890555_1612803382355256_4743568551358149616_o-1030x579
erik_ruby-Aggersund-broen-1030x773
dannijakobsen_d64-Rønbjerg-tag-janmn76-på-billeder-1030x1030
enlundabosbetraktelser-Himmerland-Golf-1030x1030
spolten-Himmerlandsstien-10
klatring-web
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

Blæsten går som bekendt ofte frisk over Limfjordens vande, men for en sportsglad vandhund har det sine åbenlyse fordele. Stranden ved Trend – Cold Hawaiis lavvandede lillebror – er måske mindre hip, end navnet antyder, men ikke desto mindre et af Danmarks bedste spots til kite- og windsurfing. Der er også rig mulighed for at opleve Vesthimmerlands natur fra en cykel. Et fintmasket net af cykelruter krydser gennem hele området, og du kan på din vej opleve alt fra vidtstrakte heder, forblæste kyststrækninger, ådale og søer. Lej mountainbikes hos Landal Rønbjerg eller Himmerland Golf & Spa Resort, og gå offroad i skove og på strandområderne. Til dagene med lidt mindre strabadserende aktiviteter, kan du udnytte de mange gode muligheder for lystfiskeri langs kysten. Der findes flere hotspots, hvor havørrederne slår med halen og springer på krogen. Eller du kan tage ud at svinge golfkøllen, for der er fantastisk udsigt fra golfbanerne både i Løgstør og Hvalpsund. Et veltrænet golfsving fra kysten finder du i øvrigt de absolutte verdensklassebaner på Himmerland Golf & Spa Resort, som har været vært ved European Tour Made in Denmark. Og hvis du ikke har fået styret din lyst til action, kan du altid spænde et par løbesko på og prøve kræfter med de skiftende underlag ved de næsten 90 km strandkant. Der burde være en frisk og uprøvet rute til hver dag på ferien.

Find flere aktiviteter på, vind i håret og røde kinder.

Find mere inspiration til din ferie langs Himmerlands Vestkyst

90 km. Limfjord

Kulinariske oplevelser

Tårnhøj råvarekvalitet og adskillige dygtige køkkener til at servere herlighederne for dig gør Himmerlands Vestkyst til et oplagt rejsemål for eventyrlystne gastronauter.

Børneoplevelser

Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

Maritim stemning

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

 

 

Oplevelser for alle

Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

Natur oplevelser

Frisk luft, sol på næsen og rødmen i kinderne. Hvor vidunderligt er det ikke, at de smukkeste oplevelser som regel er ganske gratis? Her er fem idéer til skønne naturoplevelser, du aldeles kvit og frit kan tage hjem fra dit besøg ved Himmerlands Vestkyst.

Camping

Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden.

Aktiv ferie

Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

24 timer på Himmerlands vestkyst

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

Muslingebyen

Navnet ’’Løgstør’’ nævnes første gang i år 1514, men i de senere år er byen også kendt under navnet Muslingebyen pga. sin centrale placering i Limfjordens muslingekultur. Byen har en rig historie og et spændende købstadsmiljø.

Livø

Effektivt afskærmet fra den nærmeste landevej af 4-5 km himmelblå limfjordsbølger gemmer en af himmerlandskystens bedst bevarede hemmeligheder sig. Der er ingen biler på Livø, og øens jordbrug drives 100 % økologisk. Tag og over og lad skægget stå i en weekends penge, og lad roen og velværen sænke sig over familien.

Fra istid til nutid

Vesthimmerlands natur- og kulturlandskaber giver et enestående indblik i Danmarks historie gennem 55 mio. år. Fra fossiler over stenalderkulturer og vikingeborge til middelalderklostre og 1800-tals-herregårde.

Strande

90 km vestvendt kystlinje giver rig mulighed for at hive et par dage ud af feriekalenderen til at slikke sol på stranden, mens ungerne bader og leger i sandet.