fbpx
Select Page

BØRNEOPLEVELSER LANGS KYSTEN

børneoplevelser-langs-himmerlands-vestkyst3-1-1030x684
børneoplevelser-langs-himmerlands-vestkyst6-1-1030x773
børneoplevelser-langs-himmerlands-vestkyst8-1-1030x690
børneoplevelser-langs-himmerlands-vestkyst7-1-1030x687
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

Er der dømt fri leg og livsnydelse, er Landal Rønbjerg stedet at besøge i al slags vejr. Det tropiske bade- og legeland er et sandt børneparadis, hvor de voksne også kan være med – både indendørs og udendørs. Mens ungerne plasker rundt på livet løs, kan de voksne tage en slapper i jacuzzien. Hvis I er mere til at kombinere leg med læring, tilbyder både LimfjordsmuseetStenaldercenteret, Naturekspeditionen og Herregården Hessel inddragende arrangementer og eventyr for hele familien i sommermånederne. Eller hvad med en sælsafari med Livø-færgen Miniline? Sejl ud og se sælkolonien fra båden, mens solen går ned over fjorden. Dagtimerne kan bruges på den vesthimmerlandske børnesport nummer ét: Krabbefangst. Dyrene kan fanges med net og spand og sættes fri igen, eller tages med hjem til aftensmaden. De mange badebroer er perfekte steder at afvikle udforskningen af strandens dyreliv fra krabber til fjordrejer, muslinger og småfisk. Frisk luft, vand, dyr, fysisk aktivitet, spas, leg og læring i lykkelig forening.

Find flere børne arrangementer på fis og ballade.

Find mere inspiration til din ferie langs Himmerlands Vestkyst

90 km. Limfjord

Kulinariske oplevelser

Tårnhøj råvarekvalitet og adskillige dygtige køkkener til at servere herlighederne for dig gør Himmerlands Vestkyst til et oplagt rejsemål for eventyrlystne gastronauter.

Børneoplevelser

Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

Maritim stemning

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

 

 

Oplevelser for alle

Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

Natur oplevelser

Frisk luft, sol på næsen og rødmen i kinderne. Hvor vidunderligt er det ikke, at de smukkeste oplevelser som regel er ganske gratis? Her er fem idéer til skønne naturoplevelser, du aldeles kvit og frit kan tage hjem fra dit besøg ved Himmerlands Vestkyst.

Camping

Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden.

Aktiv ferie

Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

24 timer på Himmerlands vestkyst

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

Muslingebyen

Navnet ’’Løgstør’’ nævnes første gang i år 1514, men i de senere år er byen også kendt under navnet Muslingebyen pga. sin centrale placering i Limfjordens muslingekultur. Byen har en rig historie og et spændende købstadsmiljø.

Livø

Effektivt afskærmet fra den nærmeste landevej af 4-5 km himmelblå limfjordsbølger gemmer en af himmerlandskystens bedst bevarede hemmeligheder sig. Der er ingen biler på Livø, og øens jordbrug drives 100 % økologisk. Tag og over og lad skægget stå i en weekends penge, og lad roen og velværen sænke sig over familien.

Fra istid til nutid

Vesthimmerlands natur- og kulturlandskaber giver et enestående indblik i Danmarks historie gennem 55 mio. år. Fra fossiler over stenalderkulturer og vikingeborge til middelalderklostre og 1800-tals-herregårde.

Strande

90 km vestvendt kystlinje giver rig mulighed for at hive et par dage ud af feriekalenderen til at slikke sol på stranden, mens ungerne bader og leger i sandet.