fbpx
Select Page

90 KM LIMFJORD MED OPLEVELSER FOR ALLE

Landal-Rønbjerg
90-km-limfjord-med-oplevelser-for-alle2-1030x1030
90-km-limfjord-med-oplevelser-for-alle3-1030x1030
Processed with VSCO with a5 preset
90-km-limfjord-med-oplevelser-for-alle5-1030x684
90-km-limfjord-med-oplevelser-for-alle7-1030x688
90-km-limfjord-med-oplevelser-for-alle8-1030x688
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

Mor vil gerne gå en tur i bakkerne, men far vil hellere gå en runde på golfbanen. Ungerne vil i vandet – også på en gråvejrsdag – og alle er enige om, at det er sjovest at gøre tingene sammen. Hvad klarer vi den? Svaret findes på vestkysten af Himmerland – måske ikke kongerigets hippeste feriedestination, men netop derfor en egn med en vidunderlig ro og autenticitet i både det bølgende landskab og det varierede kulturliv. Her er vitterligt noget for enhver smag, og intet af det koster en bondegård. Med 90 km kystlinje tager aktiviteterne udgangspunkt i livet ved og på vandet; på stranden, i de hyggelige lystbådhavne, på badehotellerne og kroerne, langs klinter og skrænter og på egnens spisesteder, der dygtigt udnytter Limfjordens bugnende tilbud af lækre verdensklasseråvarer. Der er natur og stilhed for det modne par på Livø; afslapning, leg og ballade for børnefamilien f.eks hos Landal Rønbjerg; kite- og windsurfing, cykel- og vandreruter for de actionglade; museer og gallerier for de historie- og kunstinteresserede; lærerige events og guidede aktiviteter for de nysgerrige; og masser af skøn natur at boltre sig i for alle og enhver. Lad feriestemningen begynde!

Find flere oplevelser for alle på VisitVesthimmerlands hjemmeside.

Find mere inspiration til din ferie langs Himmerlands Vestkyst

90 km. Limfjord

Kulinariske oplevelser

Tårnhøj råvarekvalitet og adskillige dygtige køkkener til at servere herlighederne for dig gør Himmerlands Vestkyst til et oplagt rejsemål for eventyrlystne gastronauter.

Børneoplevelser

Himmerlands Vestkyst byder på masser af muligheder for at aktivere ungerne med sjove oplevelser på vandet og langs kysten. Fra fri leg og ballade til lærerige arrangementer, ekspeditioner, krabbefangst og sælsafari.

Maritim stemning

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

 

 

Oplevelser for alle

Himmerland byder på en imponerende variation af underholdende, lærerige, hyggelige, lækre og spektakulære oplevelser langs den 90 km lange vestkyst. Der er fede muligheder for ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd og alle derimellem.

Natur oplevelser

Frisk luft, sol på næsen og rødmen i kinderne. Hvor vidunderligt er det ikke, at de smukkeste oplevelser som regel er ganske gratis? Her er fem idéer til skønne naturoplevelser, du aldeles kvit og frit kan tage hjem fra dit besøg ved Himmerlands Vestkyst.

Camping

Himmerlands Vestkyst byder på 90 km limfjord hvor rige naturoplevelser er i højsæde. Her er der oplagte muligheder for at koble af fra hverdagen i naturskønne områder, og udfordre familien i aktiviteter på forskellige stier og ruter eller i Limfjorden.

Aktiv ferie

Er du sprængfyldt med energi, når du holder ferie? Eller har du lyst til at blive det? Så er Himmerlands Vestkyst den helt rigtige destination.

24 timer på Himmerlands vestkyst

90 km vestkyst kan ikke opleves på et enkelt døgn. Men hvis 24 timer er, hvad du har, er her et bud på den optimale udnyttelse af din tid.

Muslingebyen

Navnet ’’Løgstør’’ nævnes første gang i år 1514, men i de senere år er byen også kendt under navnet Muslingebyen pga. sin centrale placering i Limfjordens muslingekultur. Byen har en rig historie og et spændende købstadsmiljø.

Livø

Effektivt afskærmet fra den nærmeste landevej af 4-5 km himmelblå limfjordsbølger gemmer en af himmerlandskystens bedst bevarede hemmeligheder sig. Der er ingen biler på Livø, og øens jordbrug drives 100 % økologisk. Tag og over og lad skægget stå i en weekends penge, og lad roen og velværen sænke sig over familien.

Fra istid til nutid

Vesthimmerlands natur- og kulturlandskaber giver et enestående indblik i Danmarks historie gennem 55 mio. år. Fra fossiler over stenalderkulturer og vikingeborge til middelalderklostre og 1800-tals-herregårde.

Strande

90 km vestvendt kystlinje giver rig mulighed for at hive et par dage ud af feriekalenderen til at slikke sol på stranden, mens ungerne bader og leger i sandet.